Pazudis Lauris Zaube, kurš pēdējo reizi redzēts Jaungada naktī [papildināts 15:00]

© Ekrānuzņēmums/Facebook

Kāds vīrietis ar "Facebook" platformu meklē palīdzību. Pazudis puisis.

Lūgums atsaukties tiem, kas ir redzējuši. Pazudis Lauris Zaube, kurš pēdējo reizi bija redzēts Jaungada naktī, ap plkst. 1:00, Šņepstu ceļš 2, Straupciema viesunamā,
raksta vīrietis, kas meklē jaunieti.
Apģērbs mugurā ir redzams bildē, bet bikses pelēkas, iespējams mugurā bija arī džemperis. Šobrīd notiek aktīva meklēšana pēc pēdējās pieejamās lokācijas!Šobrīd nav iespējams sazināties ar viņu nekādi,
piebilst vīrietis.
Otrdien Laura Zaubi meklēšanā izsludināja Valsts policija, informējot, ka

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2001. gadā dzimušo Lauri Zaubi, kurš pēdējo reizi bija redzēts šā gada 1. janvārī ap pulksten 02.00 viesu namā ''Pēterstraupes'', Straupciemā, Salas pagastā. Pēc pulksten 02.00 L. Zaube, iespējams, izgāja no viesu nama un devās Gātciema virzienā.

Laura Zaubes pazīmes: augums 195 cm, sportiskas miesas būves, īsa bārda, gaiši mati. Bija ģērbies baltā T-kreklā, pelēkās biksēs, kājās balti sporta apavi.

Valsts policija aicina aplūkot jaunieša attēlu un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67086678 vai 110.

Tāpat policija aicina atsaukties cilvēkus, kuri bija Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā viesu namā ''Pēterstraupes'' un kuru rīcībā ir attēli vai video, kuros būtu redzams L. Zaube. Informāciju aicinām sūtīt uz e-pastu meklesana@riga.vp.gov.lv, norādot precīzu laiku, cikos attēls vai video uzņemts, kā arī kontakttālruni, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Latvijā

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Mediju politikas apakškomisijas sēdē otrdien, 1.oktobrī, deputāti spriedīs par sociālo tīklu vietņu ietekmi uz valsts ekonomiku, liecina apakškomisijas darba kārtība.

Svarīgākais