Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Latvijā

Rēzija Kalniņa: Plāns ir iztīrīt šo zemi, lai tā būtu placdarms

© Ekrānšāviņš

Raidījumā “Nedēļa.Post scriptum” aktrise un režisore Rēzija Kalniņa izsaka savas domas par migrācijas jautājumiem Latvijā.

“Es domāju, ka tas ir plāns! Es skatos kā režisors uz to visu scenāriju un to, kas notiek. Tu taču saproti to, ka tur tas plāns jau ir. Skatāmies kopā - cik mums no Latvijas izbrauc latvieši citur strādāt, un jautājums man ir tāds - kāpēc mēs nedarām visu, lai latvieši atgrieztos atpakaļ un strādātu šeit? Kāpēc pēkšņi brauc tik daudz cittautībnieki iekšā? Un es redzu to, ka tas ir plāns! Un plāns ir iztīrīt šo zemi - vienkārši maksimāli iztīrīt, lai realizētu kaut kādas vēl pagaidām nezinu, bet, domāju, ka drīz droši vien uzzināsim, nojautīsim, lai šī zeme būtu placdarms un šī būtu platforma kaut kāda lielā plāna realizēšanai,” uzskata R. Kalniņa.

Vairums komentētāju gan aktrisei nepiekrīt:

Ģirts: Bet tie Latvijas politiķi, kas realizē šo plānu pret Latvijas un latviešu tautas interesēm ir uzskatāmi par noziedzniekiem, es pat teiktu - kara noziedzniekiem.

Valdis: Vienkārša ekonomiskā migrācija un brīva darbasspēka kustība ES nevis baiss “plāns teritorijas atbrīvošanai, lai veidotu placdarmu”.

Tālavas taurētājs: Nu par to, ka mūsu politiķiem ir tik tālejoši un efektīvi izpildīti plāni, mani nekad nepārliecinās neviens.

Harijs: Ja baltie cilvēki būtu gatavi darīt vienkāršo darbu, nekādi plāni nebūtu vajadzīgi.

Jānis: Viņas tēvam šī problēma sākās lielākā vecumā.