Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Stājas spēkā izmaiņas trijos Valkas un Smiltenes reģionālo autobusu maršrutos

© pixabay.com

Trijos Ziemeļvidzemes reģionālo autobusu maršrutos Valkas Autoosta-Lugažu stacija-Valkas Autoosta, Smiltene-Launkalne-Smiltene un Smiltene-Mežciems-Launkalne-Smiltene no šodienas stājas spēkā nelielas izmaiņas, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas (ATD) pārstāvji.

ATD informē, ka vietējās nozīmes maršrutā Autoosta-Lugažu stacija-Autoosta mainīti vairāku autobusu reisu uzsākšanas laiki no Valkas autoostas. Turpmāk katru dienu autobuss izbrauks plkst.13.44 (iepriekš - plkst.13.27) un plkst.20.34 (iepriekš - plkst.20.15), bet darba dienās izbrauks desmit minūtes ātrāk plkst.14.30.

Vienlaikus reģionālās nozīmes maršrutā Smiltene-Launkalne-Smiltene autobuss, izbraucot plkst.7.52 rīta reisā no pieturas "Pamatskola", vairs neapstāsies pieturā "Vārniņas".

Savukārt reģionālās nozīmes maršrutā Smiltene-Mežciems-Launkalne-Smiltene autobuss, kas plkst.14.25 izbrauc no Smiltenes autoostas, vairs neapstāsies pieturās "Vārniņas" un "Smiltenes pagrieziens".

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos veiks SIA "VTU Valmiera". Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Vidzemes plānošanas reģionu.

Jau ziņots, ka "VTU Valmiera" pagājušajā gadā strādāja ar 8,369 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 28% vairāk nekā gadu iepriekš, un 283 776 eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. Kompānija reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1 731 374 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Valmieras novada pašvaldība" liecina "Firmas.lv" informācija.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.