Kristīne Šomase ar Lauri Bankevicu publicē sirsnīgu kopdziesmu

© publicitātes foto

Dziedātāji Lauris Bankevics un Kristīne Šomase šajos Ziemassvētkos savus klausītājus nolēmuši iepriecināt ar kopīgi ierakstītu duetu – dziesma saucas “Zvaigžņu bērni”.

Dziesmas “Zvaigžņu bērni” video veidoja Dween Productions, un tajā piedalās arī Rīgas 6. vidusskolas sākumskolas 2.a klases audzēkņi. Mūziķi saka lielu paldies gan jauniešiem, gan pedagoģei Rendijai Baranovskai-Šaplakai un audzēkņu vecākiem!

“Zvaigžņu bērnu” mūzikas un vārdu autors ir Gatis Mūrnieks, ar kuru Laurim Bankevicam jau izveidojusies ilgtermiņa sadarbība, gatavojot Laura debijas albumu, kurš dienasgaismu ieraudzīs nākamā gada pavasarī. Dziesmu aranžējis un studijā producējis Gints Stankevičs. “Ar šo dziesmu mēs vēlamies pastāstīt to, ka bērni ir mūsu dvēseles spoguļi, kas mums, pieaugušajiem, māca un atgādina par to, kas ir mīlestība, mīļums un patiesums. Tas viss ne vienmēr jāmeklē kaut kur zvaigznēs. Tas viss šajos Ziemassvētkos ir mums tepat līdzās,” tā Lauris.

Kristīne Šomase: “Man patīk jauni izaicinājumi un jaunas pieredzes. Ierakstot dziesmu studijā ar Lauri, mums abiem bija skaidrs, ka vēlamies lai dziesmas video piedalās arī bērni. Bērnos mīt mīlestība un brīnums, kas mirdz viņu acīs. Ļoti vēlos, lai šajā ikdienas steigā arī mēs pieaugušie sevī sajūtam brīnumu - vienkāršu un patiesu. Par to, ka mēs visi varam būt kopā un svinēt svētkus, jo mēs visi kaut nedaudz taču esam zvaigžņu bērni.”

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais