Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Latvijā

Siguldas pašvaldība prasa iedzīvotāju viedokli

© MN

Siguldas novada pašvaldība rīkos novada iedzīvotāju aptauju par to, kur ieguldīt konkursā "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība" iegūto balvu - 30 000 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Zane Leimane.

Viņa informē, ka Siguldas novada pašvaldība finansējumu vēl nav saņēmusi. Pašvaldībā sola ņemt vērā konkursa nolikumā noteikto, ka par balvas izlietojumu lemj pašvaldības iedzīvotāji.

"Tiklīdz būs parakstīts līgums par finansējuma piešķiršanu, veiksim iedzīvotāju aptauju, līdzīgi kā to darījām iepriekšējā gadā un kopā ar iedzīvotājiem radījām pastaigu taku ar rotaļu un aktīvās atpūtas elementiem Mālpilī," skaidro Leimane.

LETA jau ziņoja, ka, ņemot vērā publiskajā telpā izskanējušo informāciju par Siguldas pašvaldības teritorijā notikušu iespējamu ģimenes konfliktu un pašvaldības iestāžu bezdarbību, Finanšu ministrijas (FM) parlamentārā sekretāre, Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) padomes priekšsēdētāja Karina Ploka aicina pašvaldību konkursā par ģimenei draudzīgāko pašvaldību saņemto balvu 30 000 eiro apmērā ziedot nevalstiskajām organizācijām (NVO), kuras atbalsta vardarbības situācijās nonākušas sievietes.