Abu Meri klātienē inspicēs Paula Stradiņa slimnīcas pagaidu valdes un padomes līdz šim paveikto

© Kaspars Krafts/f64

Lai iepazītos ar Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (Stradiņa slimnīca) pagaidu valdes un pagaidu padomes paveikto kopš iecelšanas amatos 2023. gada oktobrī un secinājumiem par turpmākajam aktuālajiem soļiem slimnīcas attīstībā, Stradiņa slimnīcu 2023. gada 15. decembrī apmeklēs veselības ministrs Hosams Abu Meri un finanšu ministrs Arvils Ašeradens, informē slimnīca.

Plānots, ka tikšanās laikā ar veselības ministru un finanšu ministru pagaidu valde un pagaidu padome informēs par progresu Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa būvniecības procesā, Eiropas Savienības investīciju izmantojumu, ārstniecības procesa statusu, pasākumiem un turpmākajiem soļiem tā uzlabošanai, kā arī iekšējās saliedētības veicināšanu.

Latvijā

Latvijas Bankas organizētā saruna starp vairāku tautsaimniecības nozaru pamanāmākajiem pārstāvjiem noveda līdz paradoksālai atklāsmei, ka labāk tādas sarunas nerīkot, jo jebkura kaut cik kompetenta ekonomisko un arī sociālpolitisko problēmu iztirzāšana noved līdz secinājumiem par problēmu neatrisināmību.

Svarīgākais