FOTO: Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību uzņēmēja Ļubkas slepkavības lietas sakarā

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

 Valsts policija saistībā ar šī gada 17.novembrī notikušo slepkavību Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā, aicina atsaukties iedzīvotājus un aculieciniekus, kuri šajā datumā no pulksten13:55 līdz pulksten 15:10 atradās Rēzeknes novada, Bērzgales, Lendžu, Bižu, Sarkaņu, Zeltiņu ciemos un to apkārtnē, pārvietojās ar automašīnām, vai kājām, kā arī viņu rīcībā ir video ieraksti no video novērošanas kamerām, kas atrodas stacionāros objektos un/vai transportlīdzekļu videoreģistratoros.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kurš var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 64603525 vai 110. Pievienotā fotoattēlā iezīmēta aptuvenā teritorija.

Sākotnējā policijas paziņojumā nebija precizēts, kāda tieši smaga nozieguma aculiecinieki tiek meklēti, taču vēlāk Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte apstiprināja, ka šis aicinājums saistīts ar uzņēmēja Ļubkas slepkavību, kas notika Rēzeknē 17.novembrī ap plkst.13.

Fotoattēlā iezīmēta aptuvenā teritorija.

Valsts policija

Latvijā

Latvijas pilsonis, miljardieris Pjotrs Avens vērsies ar iesniegumu Valsts policijā, lūdzot sākt kriminālprocesu pret nesen Latvijas pilsonību ieguvušo Dmitriju Savinu par apzināti nepatiesu izdomājumu tīšu izplatīšanu un neslavas celšanu, aģentūru LETA informēja Avena pārstāvji.