Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā

Labdarības akcija "Eņģeļi pār Latviju" paplašina ziedošanas iespējas

© Gints Ivuškāns/F64

Sirsnīgā labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju” jau no 1. novembra ikvienu aicina palīdzēt 264 bērniem visā Latvijā, kuru ārstēšanai kopā nepieciešami 555 770,51 eiro. No 23. novembra akcijai pievienojas ilggadējais sadarbības partneris “Rimi”, kas nodrošinās plašas ziedošanas iespējas visā Latvijā. Tāpat akcijai reģionos tiek izrādīts atbalsts ar iedzīvotāju iniciatīvām, kas pašrocīgi organizē un vāc ziedojumus.

Jau no 1. novembra “TV3 Group Latvija” sniedz iespējas veikt ziedojumu mājas lapā www.engeliparlatviju.lv vai arī zvanot uz ziedojumu tālruni 90204114 (maksa par zvanu 5 eiro), kas līdz šim ļāvis saziedot vairāk nekā 40 tūkstošu eiro. Ziedotā summa pilnā apmērā nonāk pie bērniem, jo IKT partneris “Bite Latvija” neiekasē komisijas maksu par zvaniem.

No 23. novembra akcijai pievienoties ilggadējais partneris veikalu tīkls “Rimi”, sniedzot iespēju ziedot līdzekļus kastītēs pie veikalu kasēm, iegādājoties īpašos akcijas produktus vai arī novirzot bērnu veselībai Mans Rimi kartē uzkrātos līdzekļus.

“”Eņģeļi pār Latviju” ir kā sirsnīga tradīcija, ko katru gada gaida daudzi Rimi pircēji, lai padarītu Latvijas bērnu dzīvi labāku, stiprinot viņu veselību. Piemēram, nereti ģimenes un īpaši mazākās atvases visu gadu ir krājušas sīknaudu, lai to pēc tam ziedojumu kastītēs veikalā nodotu “Eņģeļiem pār Latviju”. Tāpat arī šogad būs iespēja iegādāties īpašās akcijas preces Rimi veikalos, ziedot savu Mans Rimi uzkrājumu vai veikt īpašu ziedojumu, iegādājoties mandarīnus, kur no katra iepakojuma Rimi “Eņģeļiem pār Latviju” ziedos papildus 0,50 EUR. Kopā mēs varam sasniegt daudz un katrs mazais atbalsts ir no svara!” skaidro Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Kopš 2015. gada akcijas ietvaros kopumā saziedoti vairāk nekā 3 miljoni eiro, kas ļāvis palīdzēt 2076 bērniem visā Latvijā. “Eņģeļi pār Latviju” kļuvusi par Ziemassvētku laika tradīciju, kas vairo labestību un piepilda bērna ticību brīnumam.

Akcijai sabiedrībā ir liels atbalsts, par ko liecina gan ziedojumu apmērs, gan arī realizētās brīvprātīgās iniciatīvas, kas pašrocīgi organizē un vāc ziedojumus. Jau tagad zināms, ka koncerti un aktivitātes norisināsies Riebiņu kultūras namā, Tirzā, kā arī ziedojumus vāc Skrundas pašvaldībā.

No 12. līdz 17. decembrim akcijas ietvaros darbosies zvanu centrs, kur pulcēsies Latvijā mīlētas un cienītas personības, lai sirsnīgā gaisotnē atbildētu uz ziedotāju zvaniem. Akcija svinīgi tiks noslēgta ar aizkustinošu labdarības koncertu 17. decembrī. Rātslaukums pārtaps par svētku vietu ar koncerta skatuvi, zvanu centra brīnumu mājiņu, radio “Star FM” tiešā ētera izbraukuma studiju, svētku kārumu vagoniņiem, ziedojumiem paredzētām vietām, kā arī citiem pārsteigumiem. Pateicības koncerts priecēs ikvienu garām gājēju, katru skatītāju, Vecrīgas apmeklētāju un ārzemju tūristu. Svinīgo pasākumu tiešraidē varēs vērot arī kanālā TV3.

Ziedot ikviens ir aicināts līdz 2023. gada 17. decembrim:

· Mājaslapā www.engeliparlatviju.lv; · Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā www.bsf.lv;

· zvanot uz ziedojumu tālruni 90204114 (maksa par zvanu 5 eiro),

· Iegādājoties preces ar īpašo “Eņģeļi pār Latviju” atzīmi “Rimi” veikalos

· Ziedojumu kastītēs Rimi veikalos;

· Ziedojot Mans Rimi naudas uzkrājumu.