Bezvēsts prombūtnē bijusī Daiga Žukovska ir veiksmīgi atrasta

© Dmitrijs Suļžics/MN

Valsts policijas Dienvidzemgales iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1966. gadā dzimušo Daigu Žukovsku, kura šī gada 18. novembrī ap pulksten 19.00 izgāja no dzīves vietas Bauskā un līdz šim nav informējusi radiniekus par savu atrašanās vietu.

Sievietes pazīmes: augums ap 165 cm, kalsnas miesas būves, īsi, blondi mati. Bija ģerbusies gaiši zaļā virsjakā, džinsa biksēs, kājās tumši zābaki.

Valsts policija aicina aplūkot sievietes attēlu un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Valsts policija izsaka pateicību mediju pārstāvjiem par informācijas izvietošanu. Ņemot vērā, ka vairs nav nepieciešama personas meklēšana, aicinām izņemt sievietes attēlu un informāciju par viņu no plašsaziņas līdzekļiem.

Latvijā

Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā turpina pieaugt, sasniedzot augstāko vērtējumu pēdējo 25 gadu laikā, atsaucoties uz Sabiedriskās domas pētījumu centra "SKDS" veikto aptauju, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Svarīgākais