Annas vīrs pēc viņas pazušanas vairs nevēlas iet uz veikaliem

© Ekrānšāviņš/LTV1

Annas, kuras meklēšanas pasākumi norit joprojām, vīrs Juris Evertovskis mikroblogošanas vietnē "X" dalījies ar sajūtām, kas viņu pārņēmušas pēc sievas pazušanas.

Vīrietis raksta, ka viņam ir sāpīgi apmeklēt veikalus, jo īpaši ar abu vecāko atvasi.

"Šodien laikam otrreiz novembrī iegāju lielveikalā. Sāpīgi, jo vienmēr gājām iekšā visi kopā. No Rimi Drive vairs nepasūtu, jo vienmēr pasūtīju mums visiem. Puķu veikalā iet ir briesmīgi, īpaši divatā ar vecāko. Jo tā darījām, kad mammai svinamdienās pirkām puķes," sajūtās dalās pazudušās Annas vīrs.

Viņš gan uzsver, ka nevēlas šīs sajūtas aizmirst.

"Bet es šīs asociācijas arī negribu aizmirst vai "tikt pāri". Vispār ļoti daudzas lietas pēdējā laikā ir sāpīgas, bet reizē arī ļoti nozīmīgas, nemaz nevēlos no tās sajūtas atteikties. Tieši otrādi."

Portāls NRA jau rakstīja, ka 1989.gadā dzimusī Jansone ar šogad pasaulē nākušo meitu Luīzi Evertovsku 1.novembra rītā ap plkst.9 izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā.

Saņemot informāciju par mātes un meitas bezvēsts prombūtni, policija nekavējoties personas izsludināja meklēšanā un sāka plašus meklēšanas pasākumus.

Tajā pašā dienā pārbaudītas adreses, kur sieviete ar bērnu varētu uzturēties, kā arī pārmeklēta apkārtne. Policisti noskaidroja, ka 1.novembra rītā sieviete ar bērnu pametusi savu dzīvesvietu ar nomas automašīnu.

2.novembrī, turpinot meklēšanas pasākumus, meža masīvā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā policijas darbinieki atrada minēto nomas automašīnu "Toyota Corolla", kuras salonā atradās miris minētais zīdainis.

Anna joprojām nav atrasta.