Múr Londonā ieraksta latvisku un liriski skaistu dziesmu

© publicitātes foto

Dziesmu autore un producente Múr, īstajā vārdā Madara Murņikova, izdevusi trešo singlu no gaidāmā trešā studijas minalbuma “Disbalanss” - dziesmas nosaukums ir “Stāvam klusi”.

Dziesma “Stāvam klusi” ierakstīta Londonā un pie tās veidošanas piedalījies arī mūzikas producents Daniels Giljermo Soseda (Daniel Guillermo Sauceda) no Maiami. Arī praktiski visu jauno minialbuma skaņu materiālu Madara ierakstījusi Londonā, kur pašlaik dzīvo un iegūst maģistra grādu mūzikas producēšanā. Jaunais gabals ir diezgan netipisks visam tam, kas iepriekš dzirdēts no Múr - to ir grūti raksturot un brīžiem dzimst asociācijas pat ar Agneses Rakovskas repertuāru.

“Dziesmas “Stāvam klusi” skanējums no pirmajiem diviem minalbuma singliem “Tu mani turi” un “Ārstēšanās” atšķiras ar melanholiskāku un izjustāku skaņu un izceļ iepriekš nedzirdētas “r&b” ietekmes Múr mūzikā,” norāda pati dziedātāja. “Man bija svarīgi, lai šajā albumā ir kāds darbs, kuru producēju viena pati. Ar to gribēju radīt sev brīvu telpu, lai turpinātu iepazīt sevi arī kā producenti, un rezultāts rada gandarījumu. Šī ir mana mīļākā albuma dziesma un ar mani rezonē visdziļāk. “Stāvam klusi” ir patiesākā, relaksētākā un, iespējams, arī skaistākā “Disbalanss” dziesma.”

Latvijā

Šī gada trešajā ceturksnī darba devēji ir mazāk meklējuši jaunus darbiniekus, taču darba meklētāju aktivitāte ir būtiski augusi, secināts personāla atlases uzņēmuma "Alma Career Latvia" (iepriekš "CV-Online Latvia") pārvaldītā darba sludinājuma portāla cv.lv statistikas analīzē.

Svarīgākais