FOTO: "Latvenergo" un "Sadales tīkla" darbinieki ziedojuši 8000 eiro Ukrainas atbalstam

© Publicitātes foto

Novembrī AS "Latvenergo" un tās koncernā ietilpstošā elektroenerģijas sadales sistēmas operatora AS "Sadales tīkls" darbinieki ziedojuši 8000 eiro Ukrainas atbalstam, vēsta "Sadales tīkla" pārstāvji.

Par saziedoto summu uzņēmumi iegādājušies nakts redzamības dronu, kā arī karavīriem nepieciešamās ikdienas preces - ūdensizturīgus zābakus, silto apģērbu, gulēšanas paklājiņus. Darbinieku sarūpētie ziedojumi nogādāti Azovas trešajai uzbrukuma brigādei.

Publicitātes foto

Kopš kara sākuma 2022.gada februārī "Sadales tīkls" atbalstam Ukrainā ziedojis 60 transformatoru, desmit kvadriciklu, kā arī citus elektrotīkla materiālus un vairākas specializētās tehnikas vienības izpostītās elektroapgādes infrastruktūras atjaunošanai.

Tikmēr uzņēmuma darbinieki iesaistījušies arī enerģētiķu ģimeņu pārvešanā no kara skartajām teritorijām uz Latviju. Sadarbībā ar Madonas, Aizkraukles, Augšdaugavas novada un Daugavpils pilsētas pārstāvjiem sniegtas arī izmitināšanas iespējas.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.