Soctīklos apspriež Annas Jansones dīvaino pirkumu pirms pazušanas

© Publicitātes foto

Valsts policija šodien izplatīja paziņojumu pazudušās Annas Jansones lietā, kurā informē, ka pirms pazušanas Anna iegādājusies antifrīza pudeli.

Tāpēc VP aicina iedzīvotājus, kuri dodas uz meža masīvu Jelgavas novadā, Valgundes pagastā, Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē (pie šosejas P101, starp Liepājas šoseju un Ventspils šoseju), pievērst uzmanību, vai šajā vietā neatrodas viena litra tilpuma antifrīza pudeles baltā krāsā!

Cilvēki nikni, kāpēc šāda informācija izplatīta tik novēloti. Proti, Ķemeru tīreļa apkārtnē meklēšana notiek jau vairāk nekā 10 dienas.

"Tikai šodien tika noskaidrots, ka viņa tādu pudeli pirkusi? Ja jā, tad savādi, ka tik vēlu tas pēkšņi noskaidrojās. Bet, ja nē, tas ir, ja tas tika noskaidrots jau agrāk, tad kāpēc tas netika paziņots jau pirms meklēšanas pasākumiem tajā teritorijā? Abejādi šķiet kaut kā novēloti," mikroblogošanas vietnē "X" raksta Soctīklu lietotāju, kas ir nesaprašanā, kāpēc kaut kas tāds pirkts, jo diez vai antifrīzs bijis vajadzīgs nomas mašīnai.

Daļa pieļauj, ka tas darīts ar mērķi veikt pašnāvību.

Dita: "Kriminālfilmās saka, ka statistika liecina, ka sievietes izvēlās izdarīt pašnāvību noindējoties."

Juris: "Indēties = pašnāvība."

Katrīna: "Šķiet, skaidrs, lai kas arī būtu noticis, tas ir ticis diezgan rūpīgi izplānots, analizēts un piedomāts pie tā, lai Anna pēc iespējas ilgāk netiktu atrasta... Ja grib noindēties, vai vienkāršāk nebūtu kaut vai tos pašus antidepresantus sadzerties? (Domājams, ka Annai tie bija pieejami). Visai neierasts domu gājiens..."

Lietotājs: "Nelāgi skan. Izdzerot, vai ievadot asinsritē antifrīzu, ilgi parasti nedzīvo."

Arī Annas vīrs Juris domā, ka Anna pirkusi antifrīzu, lai to iedzertu,