Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Vislētakā degviela Baltijas valstīs ir Lietuvā

© F64

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas nemainījās, bet Viļņā un Tallinā cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē augstākās benzīna cenas bija Tallinā, sekoja Rīga un tad Viļņa. Savukārt visdārgākā dīzeļdegviela bija Rīgā, sekoja Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas arī šajā nedēļas nogalē nemainījās - attiecīgi benzīns maksāja 1,684 eiro, bet dīzeļdegviela - 1,724 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 1% - līdz 1,529 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 2,5% - līdz 1,539 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,3% - līdz 1,689 eiro par litru, kamēr dīzeļdegvielas cena kritās par 1,2% - līdz 1,609 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nav mainījušās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,735 eiro, Viļņā - 0,642 eiro, bet Tallinā - 0,68 eiro.