Kas palīdzēja bijušajam Latvijas Bankas prezidentam iegūt viltotu kovidsertifikātu?

© Oksana Džadana/MN

LTV Ziņu dienesta raidījums "de facto" atklāj jaunākās detaļas par bijušā Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimševica viltoto kovidsertifikātu.

Ilmārs Rimšēvičs nupat stājies tiesas priekšā jau trešo reizi - šoreiz viņu apsūdz par kovida vakcinācijas sertifikāta pirkšanu un viltojuma izmantošanu trīs ceļojumu laikā.

Rimšēvičs savu vainu neatzīst un apgalvo, ka ir vakcinējies. "De facto" zināms, ka lieta izdalīta no apjomīgāka procesa, kurā bija iesaistīta sertifikātu tirgotāju grupa. Starp organizatoriem arī kāds bēdīgi slavenā vakcīnskeptiķu pagrabiņa jeb "Brīvības studijas" satura veidotājs, kurš strādā par ķīmijas skolotāju.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.