"Bolt" vēlas veicināt partneršoferu un sabiedrības izglītošanu satiksmes drošības jautājumos

© Ģirts Ozoliņš/MN

Transporta pakalpojumu platforma "Bolt" sadarbosies ar autoskolu "Drošas braukšanas skola", lai kopīgi veicinātu "Bolt" partneršoferu un sabiedrības izglītošanu satiksmes drošības jautājumos, aģentūrai LETA pavēstīja "Bolt" pārstāvji.

Sadarbībā ar autoskolu regulāri tiks organizētas vairākas aktivitātes, kas veicinās kā "Bolt" partneršoferu, tā arī uzņēmuma klientu drošību.

Uzņēmuma pārstāvji skaidro, ka sadarbība ar "Drošas braukšanas skolu" sniedz iespēju organizēt pasākumus, kas ir vērsti uz drošas un ekonomiskas braukšanas iemaņu uzlabošanu un ir svarīgi elementi kopbraukšanas pakalpojumu sniegšanā.

"Bolt" vadītāja Kristīne Bezerra-Kjerulfa norāda, ka "Bolt" partneršoferu ikdiena ir saistīta ar dažādām situācijām uz Latvijas ceļiem, kuras bieži prasa palielinātu uzmanību un izcilas braukšanas prasmes, jo no tā ir atkarīga gan pasažiera, gan citu satiksmes dalībnieku drošība.

"Ticam, ka sadarbībā ar "Drošas braukšanas skolu" mēs spēsim veicināt braukšanas kvalitātes uzlabošanos, vērtēt dažādas tendences, kā arī gūt pieredzi no uzņēmuma ekspertu stāstītā un iegūtajām kompetencēm," papildina "Bolt" vadītāja.

Tuvākais kopīgi rīkotais pasākums ar mērķi uzlabot un sekmēt "Bolt" partneršoferu zināšanas par drošu braukšanu un rīcību dažādās situācijās ceļu satiksmē notiks šā gada 30.oktobrī sporta kompleksā "333".

"Bolt" pārstāvji norāda, ka uzņēmumam ir vairāk nekā 3,5 miljoni partneršoferu un partnerkurjeru vairāk nekā 45 valstīs un 500 pilsētās Eiropā un Āfrikā.

Savukārt "Drošas braukšanas skolas" direktors Jānis Vanks atzīmē, ka kopējā braukšanas kultūra un uzvedība uz ceļa, braucot ar automašīnu, ir svarīgs faktors, kam "Drošas braukšanas skola" nepārtraukti pievērš uzmanību un aicina to darīt arī citiem uzņēmumiem.

Jau ziņots, ka "Bolt Technology" ir mobilās lietotnes kompānija, kura ar "Bolt" zīmolu piedāvā kopbraukšanas pakalpojumus, elektrisko skrejriteņu, velosipēdu un automašīnu nomu, kā arī ēdiena un iepirkumu piegādi Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

"Bolt" 2013.gadā izveidoja Markuss Villigs, kuram pašlaik kompānijas kapitālā pieder 17,05%. 2021.gada 31.decembrī grupu veidoja 48 kompānijas, kuru māteskompānija "Bolt Technology" ir visu "Bolt" lietotņu intelektuālā īpašuma turētāja. Lielāko daļu izpētes un izstrādes darba saistībā ar intelektuālo īpašumu notiek Igaunijā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.