Reemigrantus informēs par nodarbinātības iespējām Latvijā

© Vladislavs Proškins/MN

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultanti šodien plkst.16 rīkos vebināru "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?", informējot reemigrantus par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām Latvijā, aģentūru LETA informēja NVA.

Seminārs iecerēts, lai Latvijas valsts piederīgajiem, kuri dzīvo ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā, sniegtu detalizētāku informāciju par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām Latvijā, par atbalstu un pakalpojumiem, ko piedāvā NVA un EURES.

Vebinārs norisināsies tiešsaistes platformā "Zoom".

NVA EURES vebināra dalībnieki varēs ne vien iegūt aktuālo informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā un uzklausīt EURES konsultantu ieteikumus, kā jārīkojas, pārceļoties, bet arī dalīties savā pieredzē, kas gūta, risinot ar pārcelšanos saistītus jautājumus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais