Noskaidroti populārākie lidojumu galamērķi septembrī

© f64.lv, Andrejs Terentjevs

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pieprasītākie galamērķi no Rīgas septembrī bija Kopenhāgena, Vīne un Parīze, informē "airBaltic" pārstāvji.

Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka šie galamērķi kļūst aizvien populārāki gan atpūtas, gan komandējuma vajadzībām.

Vienlaikus starp iecienītākajiem "airBaltic" maršrutiem no Rīgas septembrī bija arī lidojumi uz Briseli, Londonu, Stokholmu un Berlīni.

Jau ziņots, ka "airBaltic" šogad deviņos mēnešos, pēc aģentūras LETA aprēķiniem, pārvadājusi kopumā 3,447 miljonus pasažieru, kas ir par 40,6% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn.

"airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Latvijā

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais