Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Kur bez maksas nodot nolietotās automobiļu riepas?

© pexels.com

Vides apsaimniekošanas uzņēmuma "CleanR" šķirošanas laukumos līdz oktobra beigām bez maksas varēs nodot nolietotās vieglo automobiļu riepas,  pauž "CleanR" Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas departamenta vadītāja Liene Rumpane.

Akcija ilgs no pirmdienas, 16.oktobra, līdz 31.oktobrim.

Automobiļu riepas bez diskiem un citiem aksesuāriem varēs nodot kādā no "CleanR" šķirošanas laukumiem Rīgā, Stopiņu šķirošanas laukumā "Nomales", Garkalnes novada šķirošanas laukumā "Tauri" un Vangažos.

Tāpat akcijā nolietotās auto riepas pieņems Ķekavā, kur, pateicoties pašvaldības atbalstam, četras nolietotās vieglā automobiļa riepas "Gurnicās" varēs nodot no 30.oktobra līdz 25.novembrim.

Jau ziņots, ka "Clean R" pagājušajā gadā strādāja ar 48,679 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 46,1% un bija 4,833 miljoni eiro.

"Clean R" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānija ietilpst AS "CleanR grupa".

"CleanR grupas" apgrozījums pagājušajā gadā bija 67,969 miljoni eiro, kas ir par 26,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka par 18,3% - līdz 4,86 miljoniem eiro.

Kompānija "CleanR grupa" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 346 000 eiro. "CleanR grupa" obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".