Zināmas jaunas detaļas, kā Justīne Reinikova gājusi bojā

© Neatkarīgā

Rogovkas Justīnes slepkavībā aizdomās turamais tēvs, iespējams, izpļāpājies kameras biedriem Rīgas Centrālcietumā, kā meitene gājusi bojā, raksta la.lv.

Ar portālu LA.LV sazinājās persona, kura patlaban Rīgas Centrālcietumā izcieš sodu par nopietnu noziedzīgu nodarījumu. Vīrietis uztraucies - Rogovkā nogalinātās Justīnes lietā nepelnīti vainu varētu būt uzņēmies mirušās meitenītes tēvs.

Viņš mums pastāstīja, ka esot barojis savu 6 mēnešus veco bērnu un sadzirdējis no virtuves bļāvienus, raksta la.lv.

Sākusi sieva bļaut virsū savai audžumeitai. Tad pēc mirkļa esot kaut kas plīsis. Aizejot uz virtuvi ieraudzījis, ka Justīnei no kakla tek asinis un uz grīdas esot saplēsts šķīvis. Sieva esot teikusi, ka metusi pret galdu šķīvi un tā lauska esot trāpījusi Justīnei kaklā.

Viņi esot ar lupatām aizspieduši to rētu un un nolikuši Justīni gulēt, kad piecēlušies, sapratuši, ka viņa (red. - Justīne) ir noasiņojusi. Tad viņi nolēmuši slēpt pēdas, jo saprata, ka meitene vairs nav dzīva.

NRA jau rakstīja, ka raidījumā "5 novadi Latvijā" Rēzeknes tiesas izmeklēšanas tiesnese Aija Jermacāne atklāja jaunas detaļas par Justīnes Reinikovas slepkavību.

Tiesnese minēja, ka izmeklētājiem lielākais izaicinājums ir pierādīt, ka Justīne tika noslepkavota tīši. Tiesnese atzīst, ka meitenes līķis tika atrasts pēc ilgāka laika, kas apgrūtina izmeklēšanu.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais