Krivenchy kļuvis par “X Faktora” vadošo “dīvāna ekspertu”

© publicitātes foto

Šo svētdien, 1. oktobrī, kanālā TV3 būs skatāms muzikālā šova “X Faktors” otrais atlases raidījums, kura laikā skatītāji iepazīsies ar 19 jaunajiem talantiem, kuri ir gatavi cīnīties par 10 000 eiro un līgumu ar ierakstu kompāniju ”Universal Music Group”. Taču paralēli tapis arī kāds cits interesants blakus šovs.

Pie nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītājiem nonācis raidījums “Krivenchy faktors”, uz kuru grupas “Singapūras Satīns” mūziķis Jānis Krīvēns aicinās mūzikas industriju pārzinošus viesus, lai kopīgi aprunātu šova “X Faktors” kaislības un notikumus. Ja TV3 šovu var skatīties katru svētdienas vakaru, tad “Krivenchy faktors” jaunākās epizodes Go3 ēterā būs meklējamas katru ceturtdienu.

Komentētāja roku šovā “Balss maskā” jau piesitušais Krivenchy ne vienmēr (patiesībā diezgan reti) piekrīt tam, ko šovā “X Faktors” saka un dara šova žūrija, dalībnieki un arī producenti, un līdz šim viņš savu viedokli visai atklātā manierē ir publicējis sociālajos tīklos. Šova piektajā sezonā Krivenchy pielikts pie darba un “savu faktoru” demonstrēs Go3 televīzijas skatītājiem.

Tā nu tagad ik nedēļu Jānis Krīvēns pie sevis ciemos aicinās sabiedrībā zināmas personības, kuriem skatuves dzīve nav sveša. Gan Krivenchy, gan viesi iejutīsies dīvāna ekspertu lomā, kopā skatoties “X Faktora” sērijas un izsakot savu viedokli. Par pirmās sērijas viesi kļuvis producents DJ Rudd (Rūdolfs Budze).

Latvijā

Raugoties uz nu jau samilzušo “Rail Baltica” epopeju, arvien skaidrāk iezīmējas viena ārkārtīgi būtiska lieta. Joprojām nav nekādas skaidrības, kāpēc mums šī trase ir vajadzīga. Kāda vispār ir tās jēga? Gan idejiskā, gan tīri praktiskā, jo pasaulē nekas tāpat vien nebūvējas.

Svarīgākais