Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā

Latvijas jauniešu veidotais raidījums tiks uz Latvijas Televīzijas ekrāniem

© publicitātes foto

1.oktobrī - Starptautiskā senioru dienā tiks demonstrēts Latvijas jauniešu veidotais raidījums “Dzīva dzīve”, kas tapa režisoru Zanes Gargažinas un Staņislava Tokalova vadībā. Jaunieši kļuva par radošās profesionālās komandas dalībniekiem, palīdzot sagatavot un veidot televīzijas raidījumu, kas motivē un iedvesmo skatītājus, vēsta projekta virzītāji.

Raidījumā “Dzīva dzīve” satiekas jauni un vecā gadagājuma cilvēki, lai runātu par sapņiem, dzīves notikumiem un tādiem svarīgiem aspektiem kā draudzība un mīlestība. Raidījums apvieno paaudzes un pievērš uzmanību dažādām dzīves tēmām. Tas ir ceļojums uz viņu emocionālo pieredzi un iekšējo pasauli, kurā viņi dalās savos unikālajos stāstos, rādot "pēdas", ko personības atstāj dzīvē un sabiedrībā.

Raidījumā “Dzīva dzīve” abas paaudzes pauž savas patiesās jūtas un domas, jo jaunieši meklē savu ceļu dzīvē, bet vecāka gadagājuma cilvēki var just, ka zaudē saikni ar sabiedrisko dzīvi. Sarunas veido tiltu starp paaudzēm un aicina jūs pievienoties kopīgajam attīstības, sapratnes un iedvesmas ceļojumam.

No šī gada marta, jauniešiem no 14 gadu vecuma no Rīgas un citām Latvijas pilsētām bija iespēja bezmaksas piedalīties sabiedrības integrācijas projektā “Radošu pasākumu cikls Rīgas senioriem ar filmas uzņemšanu”, kuru īsteno NVO “Pūks un draugi” un kas tiek līdzfinansēts Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

Sadarbojoties ar pansionātu RSAC “Mežciems”, jauniešiem bija iespēja apmeklēt seniorus, tie runāja un pierakstīja stāstus, no kuriem tika izveidots raidījums “Dzīva Dzīve”.

Programmas mērķis ir palīdzēt katram skatītājam apzināties savu unikalitāti un ieraudzīt, ka viņi ir vērtīgi jebkurā vecumā, uzsverot katra indivīda nozīmi un daloties ar iedvesmojošiem stāstiem, kas liks aizdomāties.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju redzēt, kā vārdi un emocijas mūs vieno neatkarīgi no vecuma. Sekojiet līdzi katrai epizodei, lai uzzinātu vairāk par raidījuma viesiem un to, cik svarīga loma mūsu dzīvē ir katram vārdam un emocijai."