"Dinamo" dēļ Meladzes koncerts sāksies vēlāk

Sestdien 12.martā hallē "Arēna Rīga" notiks gan dziedātāja Valērija Meladzes koncerts, gan Rīgas "Dinamo" hokeja spēle ar Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu.

Koncertaģentūra "Makroconcert" informējusi Valēriju Meladzi par radušos situāciju, kad Rīgas ”Dinamo'' komandai pirmā mājas spēle Kontinentālās hokeja līgas ceturtdaļfinālā iekrīt vienā datumā ar dziedātāja koncertu un saņēmusi viņa atbalstu un piekrišanu abu pasākumu rīkošanai vienā dienā.

Hokeja spēle hallē "Arēna Rīga" sāksies plkst. 13:00, un pēc tās beigām tiks veikti steidzami halles pārbūves darbi - ledus laukumu noklās ar īpašu segumu, noņems aizsargstiklus un tīklus, kā arī uzbūvēs skatuvi un izvietos sēdvietas. Daļa nepieciešamā skatuves apgaismojuma, kas netraucēs turpmākajās dienās notiekošajiem pasākumiem, tiks uzstādīta jau 9.martā. Jāpiebilst, ka šāds gadījums, kad hallē "Arēna Rīga" divi tik liela mēroga pasākumi notiek vienā dienā, līdz šim nav bijis, tādēļ tas ir liels izaicinājums halles un koncerta rīkotāju tehniskajam personālam.

Ņemot vērā, ka grīdas seguma nomaiņa un skatuves uzbūve aizņem vairākas stundas, turklāt dziedātājam un viņu pavadošajai grupai nepieciešama pietiekami ilga skaņas pārbaude, jo Valērijs Meladze koncertos neizmanto fonogrammas, bet uzstājas tikai un vienīgi dzīvajā izpildījumā, koncerts sāksies vēlāk, kā iepriekš paredzēts. Halles durvis koncerta apmeklētājiem vērsies plkst. 19:30, bet koncerts sāksies 20:30.

Svarīgākais