LTRK veidos Latvijā ražotu preču un produktu Ziemassvētku dāvanu katalogu; tas būs pieejams novembrī

© Ketija Keita Krastiņa, F64

Lai popularizētu Latvijā ražotas preces un produktus, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) veidos pašmāju preču un produktu Ziemassvētku dāvanu katalogu, aģentūrai LETA norādīja organizācijā.

Uzņēmēji, kuri vēlas izvietot informāciju digitālajā katalogā, to aicināti darīt līdz 7.oktobrim, aizpildot pieteikumu šeit - "https://ej.uz/LatvijasLabums2023".

Katalogs būs pieejams novembra sākumā.

Kā pauž organizācijā, digitālais Latvijā ražoto preču un produktu katalogs taps LTRK kustības "Latvijas Labums" ietvaros, kas izveidota 2014.gadā, lai veicinātu Latvijā ražotas produkcijas atpazīstamību un mudinātu izvēlēties vietējos produktus un preces.

LTRK ir apvienojušies gandrīz 6000 biedru - visu Latvijas reģionu un nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi, asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubi, un citas uzņēmēju apvienības.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais