Autovadītāju ievērībai: būvdarbi turpinās uz 40 valsts autoceļu posmiem

© f64.lv, Kaspars Krafts

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 40 posmos, no tiem septiņi ir uz valsts galvenajiem autoceļiem, septiņi - uz reģionālajiem, desmit - uz vietējiem, kā arī darbi notiek uz 12 tiltiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja (P11) būvdarbu posmā no Umurgas līdz Iesalkājai ieviesti trīs reversās kustības posmi, lai to izbrauktu, jārēķinās ar 40 minūtēm.

Stunda jāieplāno Vidzemes šosejas (A2) posmā no pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei, 50 minūtes - autoceļa A13 posmā no Grebņevas līdz Kārsavai un autoceļa P14 posmā no Stalbes līdz Cēsīm.

Informācija par visiem būvdarbu posmiem un satiksmes ierobežojumiem atrodama LVC interneta mājaslapā pieejamajā autoceļu remontdarbu kartē.

Latvijā

Šī gada jūnijā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības smago un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas amatpersonas un Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas amatpersonas, veicot operatīvos pasākumus, aizturēja trīs vīriešus un vienu sievieti par narkotisko vielu realizāciju. Kopumā likumsargi trīs kratīšanu laikā izņēma dažādas narkotiskās vielas, kā arī 12 marihuānas augiem līdzīgus stādus.