Brīvdienās gaiss iesils līdz pat +26 grādiem

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Pēdējā augusta nedēļas nogale būs silta, jo gan sestdien, gan svētdien, brīžiem uzspīdot saulei, gaiss dienas laikā daudzviet iesils līdz +20…+26°, savukārt naktī gaisa temperatūra pieturēsies +14…+19° robežās, vēsta sinoptiķi.

Par spīti siltajam laikam, brīžiem uzlīs, kā arī lokāli dārdēs pērkons, plašākā teritorijā līs tikai naktī uz sestdienu. Kā dienās, tā arī naktīs dominēs lēns vējš, vien sestdien piekrastē tas būs nedaudz stiprāks, un lokāli naktīs veidosies migla.


Nākošās nedēļas pirmajā pusē laiks būs līdzīgs kā tas bijis līdz šim - mākoņi mīsies ar sauli un palaikam uzlīs, vietām neizpaliks arī stiprāks lietus un pērkona negaiss. Atsevišķās naktīs termometra stabiņš vietām var noslīdēt līdz +10° atzīmei, vietām veidosies migla. Dienas būs mēreni siltas, maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +17…+23° robežās.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.