Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Saldus postroka duets „Tempus” ar jaunu video piesaka albumu

© publicitātes foto

Ar dziesmu “White Lie’’ postroka grupa “Tempus” piesaka gaidāmo albumu, ieskicējot grupas nākotnes muzikālo un stilistisko virzienu. Video dziesmai tapis sadarbībā ar performances mākslinieci Elzu Zīverti.

“Tempus” ir pašmāju instrumentālās rokmūzikas grupa, kas dibināta 2013. gadā. Tajā darbojas Nauris Zeltiņš un bundzinieks Lauris Polis. Grupa pārsvarā darbojas postroka jomā, papildinot skanējumu no dažādiem citiem žanriem. Līdz šim saldenieku kontā bija trīs albumi - “The Future Is Not For Us To See” (2015), “Hymn For The Courageous” (2017) un “Daba” (2020), bet nu jau ceļā pie klausītājiem ir ceturtais, kura nosaukums ir „Vida Colorida”.

Jaunais albums ierakstīts kopā ar Kārli Šteinmani “KS Records” studijā. “Grupas vizītkarte ir katra albuma konceptuālās vadlīnijas - šī albuma tematika aicina novērtēt dzīves krāsas aspektus, krāšņumu, netendējoties tikai uz monotono,” tā tiek pieteikts jaunais darbs, kura ierakstā šoreiz piedalījušies vairāki viesmākslinieki no Latvijas un arī ārpus tās. Grupa sola, ka šajā albumā varēs sadzirdēt gan iepriekšējo albumu noskaņas, gan ko pilnīgi jaunu: “Skanējuma ziņā tas joprojām ir apcerīgs postroks, kas balansē skanējuma smagnējumā un skaņdarbu struktūrās.”

Albuma atvēršanas pasākums notiks 9. septembrī Vagonu Zālē kopā ar igauņu postroka kolēģiem - grupu „Wolfredt”.