Portāls: Daugavpils veterāni pošas uz patriotisko dziesmu festivālu Baltkrievijā

© pixabay.com

Daugavpils veterāni piedalīsies militāri- patriotisko dziesmu festivālā Baltkrievijā, vēsta portāls tālavastaurētājs.com.

No 4. līdz 6.augustam Baltkrievijā, Novopolockā notiks Krievijas Gaisa desanta karaspēka dibināšanas 93 gadu jubilejai veltīts militāri-patriotisko dziesmu konkurss “Siņeva”. Koncerts tiek organizēts ar Baltkrievijas Aizsardzības ministrijas un Vitebskas apgabala pašvaldības atbalstu. Pasākumā plāno piedalīties vairāk nekā 60 izpildītāji un kolektīvi no Baltkrievijas, Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Tāpat Novopolocku šajās dienās plāno apmeklēt arī Krievijas militārās jauniešu organizācijas “Junarmija” pārstāvji.

Latviju koncertā plāno pārstāvēt Afganistānas kara veterānu Daugavpils sadraudzības centrs “PEREVAL”. Šī organizācija pēc būtības ir uzskatāma par Krievijas ietekmes instrumentu Latvijā, savukārt vairākas ar to saistītās personas sevi pierādījušas kā Krievijas ietekmes aģentus.

Latvijā

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais