Konferencēs informēs lauksaimniekus par nozares aktualitātēm

Martā un aprīlī Zemkopības ministrija (ZM) reģionālajās konferencēs informēs lauksaimniekus par sektora aktualitātēm, informē ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļā.

Zemgalē, Latgalē, Kurzemē un Vidzemē ZM organizēs četras reģionālās konferences lauksaimniekiem "Esi informēts un pelni laukos", kurās notiks diskusijas par aktuālajiem jautājumiem lauksaimniecībā, zivsaimniecībā, mežsaimniecībā un lauku attīstībā.

Paredzēts, ka ikvienam konferences dalībniekam būs iespēja piedalīties kādā no četrām darba grupām par lauksaimniekiem, zivsaimniekiem un mežsaimniekiem aktuāliem jautājumiem - investīcijām, platībmaksājumiem, izmaiņām nodokļos un citiem aktuāliem jautājumiem.

Zemkopības ministrijas reģionālās konferences notiks 4.martā Jelgavā, 10.martā Rēzeknē, 25.martā Valmierā un 1.aprīlī Talsos.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.