Tirdzniecības centrs "Olympia" mainīs nosaukumu

Tirdzniecības centrs "Olympia" šonedēļ mainīs nosaukumu, un turpmāk tā nosaukums būs "Olimpia".

Kā aģentūru LETA informēja iepirkšanās centrā, nosaukuma maiņa ir saistīta ar iepirkšanās centra jauno koncepciju un dizainu, kuru plānots ieviest jau šonedēļ.

Koncepciju nolemts mainīt saistībā ar pircēju paradumu maiņu, kas liecinot, ka iedzīvotāji pašlaik izvēlas iepirkties par pieņemamām cenām un ir samazinājies pieprasījums pēc pasaulslavenu zīmolu precēm.

Sākot no otrās oktobra nedēļas, gandrīz visos "Olympia" veikalos būšot "patīkamo cenu zona", kurā cilvēki varēs iegādāties veikala piedāvātās preces par zemākām cenām. Līdz ar jauno koncepciju tiks mainīts arī iepirkšanās centra dizains.

Sīkāk par izmaiņām tiks stāstīts preses konferencē 8.oktobrī plkst.13 iepirkšanās centrā "Olympia". Preses konferencē par pārmaiņām un tirdzniecības centru attīstības perspektīvām informēs "Olympia" pārstāve Jekaterina Zilpauša, reklāmas aģentūras "Noname" pārstāvis Ingus Krūmiņš, nekustamo īpašumu pārvaldītāja "Baltic Property Trust Asset Management" pārstāvis Andžejs Neguliners un sabiedrisko attiecību aģentūras "Baltijas komunikāciju centrs" vadītājs Gints Feders.

"Olympia" tika atklāta 2002.gadā, un centra kopējā platība ir 25 000 kvadrātmetru. Iepirkšanās centra apgrozījums 2008.gadā sasniedza vairāk nekā 26,5 miljonus latu, kas par 3,54% pārsniedza 2007.gada apgrozījumu.

Svarīgākais