Alus darītava "Baltika" kļūst par Latvijas Basketbola savienības atbalstītāju

Alus darītava Baltika kļuvusi par Latvijas Basketbola savienības atbalstītāju 2011.gada sezonā. Šodien svinīgi tika parakstīta abu pušu vienošanās, kuras termiņš ir viens gads.

A/s Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli): “Aldaris ir alus darītavas Baltika oficiālais pārstāvis Latvijā, tādēļ man ir prieks, ka Latvijas basketbola attīstības veicināšanai un popularizēšanai mums izdevies piesaistīt tāda starptautiska uzņēmuma kā Baltika finanšu līdzekļus. Esmu īpaši gandarīts, jo šobrīd varam droši apgalvot, ka Aldaris vai ar to saistīti uzņēmumi kļuvuši par faktiski visu populārāko Latvijas sporta veidu oficiālajiem atbalstītājiem.”

Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps: “Baltika sadarbība ar Latvijas Basketbola līgu (LBL) ļaus popularizēt basketbola attīstību Latvijā, ko jutīs gan LBL, gan Amatieru basketbola līgas (ABL) klubi, kā arī skatītāji tribīnēs. Droši varam apgalvot, ka no šīs sadarbības ieguvēji būs visas puses, bet visvairāk - Latvijas basketbols kopumā.“

Pateicoties Baltikas atbalstam, Latvijas Basketbola savienība šosezon organizēs skatītājiem daudz interesantākas Latvijas Basketbola līgas un Amatieru basketbola līgas spēles, tādējādi veicinot basketbola popularitāti un pieejamību Latvijā un piesaistot visu vecuma grupu un līmeņu basketbolistus.

LBL ietvaros Baltika līdzjutējiem piedāvās dažādas aktivitātes, kuru laikā būs iespējams laimēt vērtīgas balvas. Tāpat sadarbībā ar Baltiku Latvijas Basketbola savienība 27.februārī Jelgavā rīkos basketbola Zvaigžņu spēli, kā arī Basketbola dienas šā gada aprīlī.

Aldaris ir ilggadējs Latvijas hokeja lieldraugs, Aldara ražotais dzeramais ūdens Vichy ir Latvijas sieviešu basketbola valstvienības atbalstītājs, bet uzņēmuma pārstāvētais Carlsberg zīmols atbalsta Latvijas Futbola federāciju.

Svarīgākais