Vitenbergs dosies reģionālajā vizītē uz Gulbeni

© Kaspars Krafts/F64

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) šodien dosies reģionālajā vizītē uz Gulbeni, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijas (SM) pārstāvji.

Ministrijā norāda, ka vizītes mērķis ir apsekot aktuālos ceļu remontdarbus, tikties ar vietējiem uzņēmējiem, kā arī apmeklēt Gulbenes-Alūksnes bānīti.

Vizītes laikā paredzēts apsekot tādus ceļa posmus kā P38 Lizums-Velēna, kur uzsāks asfaltbetona seguma atjaunošanu, V433 Druviena-Lizums, kur plānota divkārtu virsmas apstrāde, V410 Gulbene-Zeltiņi, kur nākamgad tiks veikta grants seguma divkārtu virsmas apstrāde, kā arī vairākus citus ceļus, kur ir sākti vai vēl gaidāmi remontdarbi.

Tāpat Vitenbergs tiksies arī ar Gulbenes novada domes deputātiem un uzņēmējiem, lai apspriestu ne tikai ceļu stāvokli, bet to, kā veicināt kravu pārvadājumus pa dzelzceļu, saglabāt dzelzceļa satiksmi un veicināt tā attīstību.

Vizītes noslēgumā plānota tikšanās ar Gulbenes-Alūksnes bānīša pārstāvjiem, lai pārrunātu šaursliežu dzelzceļa attīstības perspektīvas.

Latvijā

No šodienas līdz 3. jūlijam norisināsies 11. Latvijas goda konsulu sanāksme, kurā dalībniekus informēs par ārpolitikas aktualitātēm, svarīgāko drošības politikā, divpusējās ekonomiskās sadarbības iespējām, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Svarīgākais