Vīrietis Ķekavā reibumā ar auto bēg no sievas, kas viņam izrāvusi miesas gabalu

© Ekrānšāviņš

Krievijas pilsonim, kurš Latvijā nokārtojis uzturēšanās atļauju, kādas parastas dienas rīts izvērtās par pilnīgu murgu. Vīrietis no sākuma sastrīdējās ar sievu, līdz laulātā viņam uzbruka un ievainoja. Bēgot no konflikta, ārzemnieks sēdās pie stūres reibumā, taču vietējie policisti to nepieļāva un pārgalvi apturēja, vēsta “Degpunktā”.

Ap septiņiem no rīta kāds Krievijas pilsonis vizinājās pa Ķekavas ielām alkohola reibumā un ar pamatīgu brūci uz kreisās rokas. Viņa “Mercedes” salons bija notašķīts ar asinīm un oda pēc grādīgajiem dzērieniem. Pilsētas iedzīvotāji ievēroja haotisko braukšanas manieri un zvanīja policijai.

Reģionālās pašvaldības policijas galvenais inspektors Mārtiņš Jankovskis stāsta, ka policijas ekipāža operatīvi reaģēja.

Vīrietis skaidroja, ka viņam miesas gabalu no delna izrāva dzīvesbiedre un viņš devās ceļā pēc palīdzības.

Policisti izsauca papildspēkus - mediķus un ceļu policiju, taču aizturētais ārzemnieks nebija apmierināts ar šādu notikumu gaitu.

Kamēr uzpildes stacijas apmeklētāji dzēra kafiju un pildīja degvielu, pie viena no sūkņiem sākās pamatīgs tracis. “Mercedes” vadītājs centās ieslēgt dzinēju un aizbēgt.

Likumsargiem nekas cits neatlika, lai apturētu pārkāpēju, kā vien pielietot elektrošoku.

Vīrietis izrādījās netipiski izturīgs un tolerants pret sāpēm - Krievijas pilsonis elektrošoku izturēja, pat nesaļimstot ceļos.

Aptuveni minūti pēc tam, kad pret vīrieti tika izmantots speciālais ierocis, piebrauca ārstu brigāde un sniedza medicīnisko palīdzību. Vēlāk ieradās ceļu policija, kas pārņēma darbu notikuma vietā. Uzsākta izmeklēšana un nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu, cik stiprā reibumā ārzemnieks sēdās pie stūres.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais