Ņem vērā! Svētku laikā mainīti tirdzniecības centru darba laiki

© f64.lv, Kaspars Krafts

Lielāko Rīgas tirdzniecības centru darba laiki Līgo dienā piektdien, 23.jūnijā, mainīsies, bet Jāņos sestdien, 24.jūnijā, vairums tirdzniecības centru būs slēgti, noskaidroja aģentūra LETA.

Līgo dienā tirdzniecības centri "Origo", "Akropole", "Akropole Alfa", kā arī "Sāga" strādās no plkst.10 līdz 20. Atšķirīgs darba laiks būs tur esošajiem "Rimi" un "Maxima" veikaliem, kā arī vēl dažiem atsevišķiem tirgotājiem un ēdinātājiem.

Tirdzniecības centri "Spice", "Spice Home", "Domina Dhopping", kā arī "Rīga Plaza" Līgo dienā strādās no plkst.10 līdz 18, savukārt "Galerija Centrs" strādās no plkst.10 līdz 17, bet "Galleria Riga" strādās no plkst.10 līdz 16. Arī šajos tirdzniecības centros atšķirīgs darba laiks ir pārtikas veikaliem un atsevišķiem tirgotājiem un ēdinātājiem.

Savukārt Jāņu dienā, 24.jūnijā, visi minētie tirdzniecības centri būs slēgti, tajos strādās tikai "Rimi" un "Maxima", kā arī atsevišķos tirdzniecības centros arī citi tirgotāji un ēdinātāji.

Latvijā

Ar valsts drošību saistītiem prioritārajiem pasākumiem 2025.gadā paredzēts novirzīt 284,3 miljonus eiro, teikts Finanšu ministrijas (FM) sagatavotajā informatīvajā ziņojumā par valsts budžeta likumprojektā iekļaujamiem prioritārajiem pasākumiem 2025., 2026., 2027. un 2028.gadam, kuru ceturtdien izskatīs valdība.