Sieviete izdzīvo nežēlīgā uzbrukumā; varmāka – jau atkal uz brīvām kājām

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Pixabay.com

Liepājniece Dace uzbrukumu no bijušā dzīvesbiedra piedzīvojusi pirms septiņiem gadiem, tomēr ikdiena joprojām aizrit, bailīgi skatoties pāri plecam, vai tikai tumsā neslēpjas kāds ar nazi, vēsta liepajniekiem.lv.

Viņa stāstīja, ka liktenīgajā dienā iznākusi no dzīvokļa, devusies lejā pa kāpnēm. Stūrī ierāvies, bijušais partneris viņu gaidīja ar elektrošoku.

Viņam līdzi bija arī skrūvpistole, bail iedomāties, ko viņš gribēja darīt ar to. Iedzina mani stūrī un sāka durt.Tobrīd nesapratu, kas notiek, cik slikti ar mani ir, vienkārši redzēju, ka viss ķermenis pludo no asinīm. Tika izsaukti ātrie un policija,

stāstīja Dace.

Pēc gūtajām traumām viņa ilgi gulējusi reanimācijā. Tiesa atzina, ka viņai nodarīti smagi miesas bojājumi. Jutība plaukstā tā arī neesot atjaunojusies.

Tiesu varmāku atzina par nepieskaitāmu un piesprieda piespiedu ārstēšanu. Taču nu jau labu laiku uzbrucējs ir brīvībā. Dace ik dienu baidās par savu dzīvību.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais