SAB trešo reizi pastāvēšanas laikā publiski aicina potenciālos darbinieku kandidātus pievienoties komandai

© unsplash.com

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) izsludinājis atklātu konkursu uz tīkla iekārtu administratora un elektromagnētiskās saderības mērījumu inženiera vakancēm, informē SAB.

Šī ir tikai trešā reize SAB pastāvēšanas laikā, kad birojs publiski aicina potenciālos darbinieku kandidātus pievienoties biroja komandai. Ņemot vērā dienesta specifiku, SAB pats uzrunā potenciālos kandidātus.

Pēc veiksmīgi aizvadītiem publiskiem konkursiem, kuros tika atrasti piemēroti analītiķu un jurista amata kandidāti, SAB turpina iesākto praksi un aicina profesionāļus, kuri ar savu darbu vēlas līdzdarboties valsts drošības stiprināšanā, piedāvāt savu kandidatūru darbam birojā.

Lai pieteiktos uz izsludinātajām vakancēm, nepieciešama augstākā vai vidējā profesionālā izglītība vakancei atbilstošā nozarē, latviešu un angļu valodas zināšanas, spējas patstāvīgi organizēt savu darbu un risināt problēmjautājumus, analītiska domāšana, precizitāte un augsta atbildības sajūta, kā arī citas katrai vakancei atbilstošas profesionālas zināšanas un prasmes.

SAB piedāvā konkurētspējīgu atalgojumu, taču konkrēts apmērs publiski nav izpaužams, jo saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, valsts drošības iestāžu amatpersonu un darbinieku atalgojums ir valsts noslēpums.

Tāpat birojs piedāvā sociālās garantijas, stabilitāti un ilgtermiņā balstītu sadarbību, iespējas profesionāli pilnveidoties un komfortablus darba apstākļus birojā Rīgā.

SAB ir valsts drošības iestāde, kuras galvenie uzdevumi ir izlūkošana, pretizlūkošana un valsts noslēpuma aizsardzība. Birojs nodrošina valsts augstākās amatpersonas ar informāciju, kas nepieciešama Latvijas nacionālās drošības stiprināšanai un aizsardzībai pret ārējiem un iekšējiem apdraudējumiem. Birojs ir arī daļa no NATO un Eiropas Savienības izlūkošanas kopienas, ikdienā cieši sadarbojoties ar partneriem Rietumvalstīs.

Plašāk par piedāvājumu, tostarp prasībām un pieteikšanās iespējām, uzzināt var SAB interneta vietnē.

Svarīgākais