Vilcienu vasaras grafikā ieviestas izmaiņas

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Vilcienu kustības vasaras grafikā, kas stājās spēkā svētdien, 11.jūnijā, būs izmaiņas Daugavpils virzienā, kā arī būs papildu reisi uz galamērķiem Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, inforēa AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Vakara vilciena Rīga-Krustpils maršruts tiks pagarināts līdz Daugavpils stacijai, un tā atiešanas laiks no Rīgas stacijas būs plkst.21.01.

No pirmdienas, 12.jūnija, tiks norīkots papildu reiss maršrutā Daugavpils-Rīga. Vilciens no Daugavpils stacijas aties plkst.3.25 un Rīgā ienāks plkst.7. Savukārt vilciens Līvāni-Rīga svētdienu pēcpusdienās vasaras sezonā tiks atcelts. Tas atsāks kursēt 3.septembrī.

Vienlaikus Siguldas dzelzceļa līnijā vilcieni, kas darbadienās kursē plkst.19.38 no Siguldas uz Rīgu un plkst.20.16 no Rīgas uz Siguldu, turpmāk kursēs arī svētdienās.

Izmaiņas skars arī lielu daļu reisu atiešanu no galapunktiem un vilcienu ceļā pavadīto laiku Jelgavas dzelzceļa līnijā. Tās ir saistītas ar VAS "Latvijas dzelzceļš" infrastruktūras modernizācijas darbiem - pasažieru platformu būvniecības un vilcienu kustības ātruma palielināšanas projektiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.