Gacho jaunākajā dziesmā atskatās uz savas muzikālās darbības pirmsākumiem

© publicitātes foto

Pie klausītājiem nonākusi repera Gacho (Gatis Irbe) jaunākais skaņdarbs ar simbolisku nosaukumu “25”, kas aizved klausītāju uz pašiem aizsākumiem mūziķa karjerā.

Līdz ar dziesmu “25” apritē laists arī tās video, kas ir kā retrospekcija uz Gata Irbes muzikālās karjeras attīstību 25 gadu laikā. “Šis man ir ļoti īpašs gads, jo būs aizritējuši jau 25 gadi, kopš muzicēju. Izvēlējāmies to savā veidā atzīmēt ar lielāko notikumu, kādu esam jebkad rīkojuši - uz Latvijas lielākās un tik īpašās skatuves Mežaparka Lielajā estrādē. Šo gadu laikā ir daudz kas mainījies un pārveidojies - gan paaudzes, kuras apmeklē manus koncertus, gan pats esmu daudz eksperimentējis ar žanriem un tematiem, par kuriem runāju. Un šī būs tā unikālā reize, kad mēs to visu apvienosim,” prāto Gatis Irbe.

Jāatgādina, ka 19. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu “Mesa” un Gacho lielkoncerts, kas iezīmēs mūziķa 25 gadus ilgo darbu uz skatuves. Šī būs pirmā reize, kad abi mūzikas projekti būs redzami un dzirdami līdzdarbojoties un papildinot vienam otru uz vienas skatuves viena koncerta ietvaros.

Latvijā

“Man jau pērnajā rudenī lika saprast, ka turpinājuma nebūs,” teic Valsts valodas centra direktors Māris Baltiņš, komentēdams savu atlaišanu no darba, kas notiks šā gada 29. septembrī. To “lika saprast” Tieslietu ministrija.