Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Noskaidroti kanādiešu “Three Days Grace” Rīgas koncerta iesildītāji

© publicitātes foto

Pēc nedēļas, 13.jūnijā, koncertzālē “Palladium” uzstāsies kanādiešu postgrandža un alternatīvā hārdroka grupa “Three Days Grace” – nu jau ar trešo, visticamāk, atkal izpārdoto koncertu Rīgā. Noskaidrojies, ka vakaru atklās metālmūzikas apvienība “Of Virtue”.

Grupa “Of Virtue” sāka 2008. gadā kā diezgan pieticīga, taču daudzsološa metālkora grupa, kas dzima aukstajos un neauglīgajos Mičiganas vidienes laukos, taču nu jau pārtapusi par starptautiski atzītu un kritiķu novērtētu alternatīvās mūzikas spēku. No iesildītājiem “Disturbed”, “Bring Me The Horizon”, “In Flames”, “Bad Omens” u.tml. grupu koncertos līdz 28. vietai “Billboard Current Hard Music” topā un vairāk nekā 15 miljoniem straumējumu tikai “Spotify” vietnē vien - “Of Virtue” izaugsme ir vērā ņemama.

“Grupas eklektiskā garša apvieno melodiskumu, pat lipīgumu un ēteriskumu ar smagās mūzikas pamatīgumu un agresīviem, uzbrūkošiem ģitāru rifiem. Viņi apliecina sevi, kā daudzpusīgu un piesaistošu apvienību, kas smeļas ietekmi no visa veida metāla un alternatīvās mūzikas stiliem, lai gala rezultātā radītu ko tādu, kas iepatiksies gandrīz jebkura veida mūzikas cienītājiem,” tā “Of Virtue” piesaka koncerta organizatori. Tas, protams, ir pamatīgs pārspīlējums, taču jāatzīst, ka šie mičiganieši spēj radīt interesi un noteikti labi iesildīs klausītājus pirms “Three Days Grace” uzstāšanās.

Jāatgādina, ka “Three Days Grace” uzstāsies Rīgā savas “Revolutions Live Tour” turnejas ietvaros, kas pakārtota jaunākā albuma “Explosions” klajā laišanai. Tas nozīmē, ka koncertā tiks izpildītas gan jau tādas laika pārbaudi izturējušas kompozīcijas, kā “I Hate Everything About You”, “Never Too Late, Animal I Have Become”, “Pain”, “Just Like You”, gan jaunā darba spilgtākie hiti “So Called Life”, “Lifetime” u.c.