Piektdien satiksmes negadījumos bija daudz cietušo

© pixabay.com

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 144 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Tostarp Rīgas reģionā negadījumos cietuši 15 cilvēki, Zemgales reģionā - trīs, savukārt Kurzemes un Latgales reģionos katrā cietuši divi cilvēki.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā piektdien aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji - pa diviem Rīgas, Zemgales un Kurzemes reģionos, bet Vidzemes un Latgales reģionos katrā pa vienam. Uzsākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un pieci kriminālprocesi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā piektdien pieņemti 353 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 178 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu.

Tāpat aizvadītajā diennaktī Valsts policija reģistrējusi divas laupīšanas Rīgas reģionā, kā arī četras zādzības no mājokļa - pa vienai Rīgas un Vidzemes reģionā, divas Latgales reģionā.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais