Madona aicina uz pilsētas svētkiem

© Kaspars Krafts/f64

Šodien ar daudzveidīgiem pasākumiem notiek Madonas pilsētas svētki, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Parka kalnā būs skatāmi ziedu paklāji. Skolas ielā no plkst.8 līdz plkst.13 darbosies Svētku tirgus.

Mūzikas skvērā no plkst.10 līdz plkst.14 ikviens aicināts darboties radošajās darbnīcās. Priežu kalnā no plkst.10 līdz plkst.18 būs rotaļu un atrakciju zona bērniem.

Madonas pilsētas sporta centra stāvlaukumā plkst.11 būs lāzerbiatlons, savukārt kafejnīcas "Rudzons" iekšpagalmā notiks Latvijas čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus uz reižu skaita.

Saieta laukumā no plkst.8 līdz plkst.16 darbosies svētku norises / tūrisma info telts, plkst.11 līdz plkst.3 notiks "Street Food" festivāls, no plkst.11 līdz plkst.14 notiks Madonas novada amatierkolektīvu koncerts, no plkst.14 lūdz plkst.16 - spēle "Es mīlu Tevi, mana Madona". No plkst.19 līdz plkst.3 varēs klausīties koncertus un notiks balle. Koncertēs grupas "Singapūras satīns", "Carnival Youth", "Citi zēni", "Pērkons", Mc Orķestris un Ivo Grīsniņš - Grīslis, Dj Jānis Balodis.

Plkst.16 no Blaumaņa ielas dosies svētku gājiens uz Madonas pilsētas estrādi, kur no plkst.17-19 notiks koncerts "Ieskats Dziesmu un Deju svētkos 2023", kurā piedalīsies Madonas novada XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku dalībnieki, bērnu deju kolektīvi.

Ieeja pasākumos bez maksas.

Svarīgākais