Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Virkne uzņēmumu Latvijas hokeja izlases panākumus izmanto īpašu akciju izsludināšanai

© pexels.com

Virkne uzņēmumu Latvijas hokeja izlases panākumus izmanto īpašu akciju izsludināšanai, liecina uzņēmumu tīmekļvietnēs un sociālo tīklu profilos publiskotā informācija.

Tostarp, piemēram, pirmdien pirkumiem e-veikalā atlaides piedāvā tirdzniecības tīkls "Rimi" un "LaTS", karogu iegādei Rīgā akcijas cenu piemēro "Latvijas tekstils", savukārt bezmaksas sporta zāles apmeklējumu, valkājot Latvijas hokeja izlases kreklu, piedāvā "MyFitness".

Tāpat atlaižu kodus par godu bronzas medaļu iegūšanai Pasaules čempionātā hokejā piedāvā sūtījumu kompānija "Omniva" un citi.

Vienlaikus daļa uzņēmumu akcijas piedāvājumus par godu hokeja čempionātam izsludinājuši arī iepriekš, par akcijas periodu nosakot čempionāta norises laiku, ne tikai pirmdienu, 29.maiju.

Jau ziņots, ka Saeima svētdien, 28.maijā, īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.