Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Pazudusī septiņgadīgā Justīne joprojām nav atrasta

© Valsts policija

Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta Rogovkas ciemā pazudušās septiņus gadus vecās Justīnes Reinikovas meklēšanas pasākumi līdz šim nav vainagojušies panākumiem, apstiprināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Sestdien Rogovkā un tās apkārtnē notika meitenes meklēšanas darbi, iesaistoties gan VP darbiniekiem, gan brīvprātīgajiem, gan personām no organizācijas "Bezvests.lv". Tika pārmeklēti tie sektori Rogovkā un tās apkārtnē, kuri līdz šim nebija pārmeklēti.

Neraugoties uz pūliņiem, Justīni atrast neizdevās. Taču VP turpina darbu pie meitenes meklēšanas pasākumiem.

LETA jau ziņoja, ka "Bezvests.lv" bija cerējusi sestdien Justīnes meklēšanai sarīkot organizācijas vēsturē plašāko meklēšanas operāciju ar 1500 brīvprātīgajiem, tomēr ieradās tikai ap 100, tāpēc bija iespējams pārmeklēt krietni mazāku teritoriju, nekā sākotnēji plānots, aģentūrai LETA pavēstīja "Bezvests.lv" pārstāve Irina Brūniņa, nespēdama izskaidrot zemo brīvprātīgo atsaucību.

Kā ziņots, septiņus gadus vecā meitene no savām mājām Rogovkā izgāja 5.maija vakarā un kopš tā laika nav atrasta. Meitenei ir veselības problēmas un viņa nerunā.

VP pārbauda vairākas pazušanas versijas, taču pamatversija joprojām ir, ka meitenīte pati pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā.

Policija atgādina, ka Justīne bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums ir 124 centimetri, gaiši mati līdz pleciem. VP aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, zvanīt uz tālruņa numuriem 67 006 734 vai 110.