Daugavpilī norisināsies "Ghetto Games" karnevāls

© Ģirts Ozoliņš/F64

Daugavpilī sestdien, 27.maijā, Vienības laukumā norisināsies "Ghetto Games" karnevāls, aģentūra LETA uzzināja Daugavpils pašvaldībā.

Karnevāls ir veltīts mākslai, mūzikai un sporta aktivitātēm, kurās iesaistās visi Latvijas reģioni un ne tikai.

Karnevāla laikā norisināsies cīņu turnīrs "Ghetto Fight". Skatītājiem būs iespēja redzēt cīņas ar sportistiem no Daugavpils un visām Latvijas pilsētām. Pasākuma gaitā ir gaidāmas 15 cīņas.

Šogad rīkotāji vēlas parādīt "Ghetto Games Karnevāla" skatītājiem vairāk vietējo cīkstoņu, tāpēc šoreiz uzmanība ir akcentēta uz cīņām starp rīdziniekiem un daugavpiliešiem, stāsta "Ghetto Fight" līderis Manvels Isadžaņans.

Kā jau ziņots, Jauniešu ielu sporta un kultūras kustība "Ghetto Games" savu 15.jubilejas sezonu Grīziņkalna sporta kompleksā atklāja 13.maijā.

"Ghetto Games" šobrīd ir viena no lielākajām jauniešu ielu sporta un kultūras kustībām Latvijā un Austrumeiropā, kas katru gadu pulcē vairāk nekā 10 000 dalībnieku un 300 000 sekotāju medijos un sociālajos tīklos.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldību. Plašāka informācija ir pieejama "Ghetto Games" oficiālajā mājaslapā "ghetto.lv".

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais