Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Trešo dienu turpinās septiņgadīgās Justīnes meklēšana; policija maina meklēšanas taktiku

© Valsts policija

Izmantojot tehnisko aprīkojumu un cilvēkresursus, Justīnes meklēšanas darbi norisinājās visas nakts garumā, taču diemžēl bez panākumiem, informē Valsts policija.

Kopš meitenes pazušanas Valsts policija sadarbībā ar citiem dienestiem un organizācijām ir vairākkārt pārmeklējusi apkārtni, kā arī tajā esošās akas un ūdenstilpes. Šobrīd Valsts policija izstrādā meklēšanas taktikas maiņu, taču kā līdz šim, meklēšanas darbi netiks pārtraukti.

Šodien Justīnes meklēšanā piedalīsies Valsts policija un Valsts robežsardze. Tāpat meklēšanā arī šodien tiks izmantots Valsts robežsardzes helikopters. Notikuma vietā policija koordinē meklēšanas pasākumus, tostarp arī brīvprātīgo iesaistīšanos, taču šobrīd lielāks brīvprātīgo skaits nav nepieciešams. Nepieciešamības gadījumā Valsts policija ziņos par papildu brīvprātīgo aicināšanu.

Valsts policija kā līdz šim rūpīgi pārbauda visas versijas, taču kā pamatversija joprojām ir izvirzīta, ka meitenīte pašrocīgi pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā.

Atgādinām, ka Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 cm, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas.

Valsts policija aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!