Raidījums: pazudušās Justīnes māte dzīvo ārzemēs, ģimene bijusi bāriņtiesas redzeslokā

© Pixabay

Rogovkā piektdien pazudušās septiņus gadus vecās meitenes Justīnes Reinikovas, kurai ir veselības problēmas, meklējumos pārmeklēta teritorija 20 kilometru rādiusā no pazušanas vietas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Tikmēr Latvijas Televīzija svētdien vēsta, ka pazudušās meitenes ģimene bijusi bāriņtiesas redzeslokā. Meitenes tēvs un pamāte ar četriem bērniem esot ienācēji, ģimene uz Rogovku pārcēlusies apmēram pirms pusgada. Tā kā meitenei ir veselības problēmas, viņa nemācās vietējā skolā. Meitenes bioloģiskā māte gan dzīvojot ārzemēs.

Kāda vietējā iedzīvotāja zināja stāstīt, ka meitene šeit redzēta reti. Nautrēnu pagasta pārvaldniece Līvija Plavinska raidījumam atzina, ka "ģimene nav viennozīmīgi vērtējama" - proti, pazudušās meitenes ģimene ir bijusi bāriņtiesas redzeslokā.

Tāpat kā pagājušajās naktīs, arī šonakt policija kopā ar kolēģiem, dienestiem un organizācijām turpinās meklēt septiņgadīgo Justīni.

Valsts policija aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67 006 734 vai 110.

Svarīgākais