Salacgrīvā divu automašīnu sadursmē gājis bojā mikroautobusa vadītājs

© Ģirts Ozoliņš/F64

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 14 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.

ceļu satiksmes jomā pieņemti 483 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 267 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un 13 kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Ceļu satiksmes negadījums ar bojāgājušo:

06.05.2023. pulksten 17.10 Limbažu novads, Salacgrīva, uz a/c Rīga (Baltezers) - Igaunijas robeža (Ainaži) 86. kilometra automašīnas “Renault” vadītājs izraisīja sadursmi ar smago automašīnu “Volvo” ar piekabi. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā transportlīdzekļa “Renault” vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais