Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Portāls: Nogalinātā Bunkus māte apsūdz otru dēlu finanšu mahinācijās

© pixabay.com

Portāls "Pietiek.com" publicējis nogalinātā Mārtiņa Bunkus mātes iesniegumu ģenerālprokuroram Jurim Stukānam, paužot neuzticību citiem prokuratūras darbiniekiem.

Iesniegumā Mārtiņa Bunkus māte raksta: "Ņemot vērā, ka esmu saskārusies ar to, ka mans dēls Kaspars Bunkus, personas kods 120877- …, iespējams, ietekmē dažādu tiesībsargājošo iestāžu amatpersonas, vēršos ar iesniegumu pa tiešo pie Jums, ģenerālprokurora Jura Stukāna, lai Jūs veiktu nepieciešamos pasākumus, pārbaudes un likuma priekšā uzraudzītu amatpersonas un prokurorus, kas veiks pārbaudi par Kaspara Bunkus darbībām, lai tiktu novērsti likumpārkāpumi, kas ir Jūsu vadītās iestādes galvenais uzdevums."

Iesniegumā māte pauž bažas, ka otrs viņas dēls, ar kuru pēc brāļa nāves, viņa vairs nekontaktējas, ir iesaistījies nelegālu finanšu legalizācijas shēmā lielā apmērā.

Portāls NRA jau rakstīja, ka arī TV24 bija saņēmis līdzīgu vēstuli, kurā

stāstīts par kādu bijušo VID amatpersonu.
Proti, šī amatpersona no darba aizgājusi 2018. gadā, valsts amatpersonas deklarācijā norādot, ka tai nav nekādu īpašumu vai kapitāldaļu uzņēmumos. Kontā uzkrāti 6500 eiro, skaidrā naudā - 14 200 eiro.