Armands Puče prognozē, kā prezidenta amata vēlēšanās veiksies Levitam un Pīlēnam

© Ekrānuzņēmums/TV24

TV24 raidījumā "STOPkadri" žurnālists Armands Puče prezidenta amata kandidātu izraudzīšanu nosaucis par Latvijas atklātākajām meistarsacīkstēm. Neizpaliek arī šo sacīkšu prognozes.

Puče uzsver, ka patlaban abiem Valsts prezidenta kandidātiem ir vienādas izredzes.

Abiem šobrīd mēs varētu iedot gatavību uz 35 %, abi ir uz vienas līnijas, abiem ir vienādas izredzes netikt ievēlētiem, tā izskatās. Blakus uz pjedestāla, kur ir 30 % balsu sadalījums, varam nolikt divas personas - Baibu Braži un Robertu Zīli. Vai kādu citu trešo kandidātu. Tas šobrīd nav svarīgi, jo es tikai idejiski ieskicēju.

A. Pučes prognozes par vēlēšanām:

Ekrānuzņēmums/TV24

Ņemot vērā, kas paliek pāri no balsstiesīgajiem, ZZS un progresīvie, tad viens gan ir skaidrs. ZZS skatās un domā: Pīlēns, maita, izjaucis savulaik ZZS partiju, varētu ieriebt. Savukārt "Progresīvie" šobrīd izskatās ne cepti, ne vārīti, jo nav skaidrs, ko grib un kā grib. Tā kā vairāk uz Levita pusi, bet tad atceras, ka NA viņus apspēlēja pie koalīcijas galda. Te ir redzams strupceļš. Izskatās, ka NA un JV darīs visu, lai Pīlēns netiktu ievēlēts, jo šobrīd, nosaucot Levitu, kuram konkrēti spīd, bet tikai saule, izskatās, ka mums būs otrā kārta. Taču tas nav nemaz tik slikti, jo tirgus ir primitīvs.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.