Dombrava: Latvijas ministri tiekas ar vēl interesantākām personām nekā Avens

© Romāns Kokšarovs/F64

Saeimas frakcijas "Nacionālā apvienība" priekšsēdētāja vietnieks un Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Jānis Dombrava TV24 raidījumā "Preses klubs" komentē skandālu ap Ogres mēru Egilu Helmani.

Šajā reizē jautājums ir uzpūsts kļūdu dēļ. Redzu politisku ieinteresētību, tāpēc uzmanība tiek cītīgāk pievērsta - gan no tautas, gan no mediju puses. Šī situācija, manuprāt, ir jāizpēta padziļinātāk. Es neatceros, ka mēs būtu tādā Nacionālā līmenī, ko skaidroši. Lai gan vienreiz bija gadījums, kad dažus gadus atpakaļ Carnikavas novadā bija atbrīvots izpilddirektors. Tur bija gan tiesāšanās, gan garas cīņas, bet nebija ziņu virsrakstos, jo nebija tāda šova. Nacionālajos medijos, kā galvenā ziņa tas atgadījums netika apspriests.

Jautājot par politiķu slepenajām tikšanās reizēm, kas pazūd no redzes loka, Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājam, ir savs viedoklis.

Ja mēs runājām par dažādām interesantām tikšanās reizēm, kas skar politiķus, tad es noteikti varētu uzskaitīt veselu virkni ministrus un deputātus, kas tiekas ar vēl interesantākām personām, ar FSB aģentiem un vēl viss kaut ko,

atklāt Dombravs.

20. aprīlī jau ziņojām, ka aptuveni 80 cilvēku, tajā skaitā Latvijas muzeju biedrības pārstāvji, kultūras darbinieki, partiju "Par!" un "Progresīvie" biedri, pulcējušies pie Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM), prasot atlaist Ogres mēru Egilu Helmani (NA).

Vairāk šeit

Svarīgākais